Política de privacitat

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, (RGPD), us oferim la següent informació sobre el tractament de les seves dades personals:

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

LAFEDE.CAT- FEDERACIÓ D’ORGANITZACIONS PER A LA JUSTÍCIA GLOBAL
Domicili social: C/ Tàpies, 1-3. 08001 Barcelona
CIF:G-65.179.608
Telèfon:+34-93.442.28.35
Pots contactar amb la persona delegada de protecció de dades a través de l’adreça postal o del correu electrònic: federacio@lafede.cat

2. Amb quina finalitat tractem les dades personals?

Us informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu (per correu electrònic a l’adreça federacio@lafede.cat), o aquelles que accedim a conseqüència de la navegació, consulta i/o sol·licituds a través del lloc web www.alertadh.org seran incorporades a un fitxer titularitat de LAFEDE.CAT, amb la finalitat d’ atendre i donar resposta a les peticions i/o consultes rebudes.

3. Quines dades gestionem?

Les dades que la federació obtindrà arran les consultes personals, és a dir, titular, correu electrònic i telèfon de contacte de particulars, organitzacions federades, organitzacions no federades i administracions que s’adrecin a federacio@lafede.cat.

4. Quan temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals dels i les usuàries es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió. L’usuari podrà oposar-se a la conservació de les seves per al tractament dels mateixos, enviant un correu electrònic a alertadh@lafede.cat.

5. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

6. A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les dades personals facilitades per l’usuari, amb caràcter general, no seran comunicades o cedides a tercers, si bé podran cedir-se a proveïdors sota contracte amb LAFEDE.CAT per a les finalitats referides anteriorment.

LAFEDE.CAT té implantades les mesures de seguretat de tipus tècnic i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades de caràcter personal i n’eviten l’alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural, tot això de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

7. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals en el domicili social de LAFEDE.CAT en els termes establerts a la legislació vigent. Per a la seva major comoditat, i sense perjudici que s’hagin de complir amb determinats requisits formals establerts a la normativa vigent, LAFEDE.CAT li ofereix la possibilitat de sol·licitar l’exercici dels drets referits anteriorment a través del correu electrònic alertadh@lafede.cat.

Si creieu que el tractament de les vostres dades no s’ajusta a la normativa vigent pots presentar una reclamació a les adreces esmentades o davant l’autoritat de control de la Agencia Española de Protección de Datos.

Política de cookies

Mitjançant l’accés i ús del Web, l’usuari accepta que LAFEDE.CAT pot utilitzar cookies de tercers (en especial, de JETPACK), de sessió i permanents, amb la finalitat de permetre la seva navegació pel Web en funció de característiques pre-definides i millorar la seva experiència, tal i com es pot verificar en aquest enllaç https://jetpack.com/support/cookies/.

Les cookies constitueixen procediments automàtics de recollida d’informació relativa a les preferències determinades per un usuari d’Internet durant la seva visita a un determinat web amb la finalitat de reconèixer-ho com a usuari recurrent i personalitzar el seu ús i facilitar una navegació més ràpida.

L’usuari pot configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les cookies o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada cookie i decidir en aquest moment la seva implantació o no.

Els procediments per al bloqueig i eliminació de les cookies poden diferir d’un navegador d’Internet a un altre, per la qual cosa haurà d’adreçar-se a les instruccions facilitades pel navegador d’Internet, com aquests que es detallen a continuació:

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, de manera que no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del seu navegador.

En cas que desitgi rebutjar la utilització de cookies, podeu tenir limitat l’ús d’algunes prestacions del Web. Si continua navegant pel Web sense denegar la seva autorització implica que accepta el seu ús per part de LAFEDE.CAT.

Per a qualsevol qüestió addicional relacionada amb l’ús de cookies, podeu enviar la vostra petició mitjançant un correu electrònic a alertadh@lafede.cat.


Dóna suport a la creació del Centre Català d’Empresa i Drets Humans
X