decembre, 2022

01des.9:45 am7:00 pmLa defensa dels drets humans i el medi ambient davant dels dels impactes negatius de les activitats empresarials

more

Event Details

 

.El grup d’Empresa i Drets Humans participem d’aquest seminari el pròxim 1 de desembre 2022 organitzat pel Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona de la Universitat Rovira i Virgili.

Inscripció prèvia bit.ly/3EK25uA
Aquesta activitat està dirigida a la comunitat universitària (alumnat i professorat), organitzacions de la societat civil i juristes. L’objectiu d’aquest seminari és abordar els atacs contra les persones defensores i discutir els desafiaments que enfronten en diverses regions del món, així com la rellevància del marc normatiu en matèria d’empreses i drets humans. Per a això, comptarem amb la participació d’organitzacions de la societat civil i persones defensores de drets humans i l’ambient. El seminari es desenvolupa en el marc del projecte de recerca titulat “Les noves normes de deguda diligència obligatòria com a resposta per a fer front a la violència que sofreixen les persones defensores dels drets humans i el medi ambient”, finançat per l’Institut Català Internacional per a la Pau (ICIP).

Time

(Dijous) 9:45 am - 7:00 pm

X