març, 2022

22març5:30 pm7:30 pmPresentació de #SOSSahara, la base de dades de vulneracions de drets humans al Sàhara Occidental Ocupat

more

Event Details

El dimarts 22 de març  es publicarà el portal SOS Sàhara, una eina de NOVACT y la Fundació ACAPS per a monitorar els abusos constants i la sistemàtica vulneració de drets humans, individuals i col·lectius que es donen al Sàhara Occidental ocupat per part del Marroc. El web recopila una base de dades amb casos d’empreses implicades en l’espoli de recursos naturals en el Sàhara Occidental Ocupat elaborada per L’Observatori Drets Humans i Empreses a la Mediterrània.

El portal es presentarà el mateix dimarts, 22 de març a les 17:30h a La Torre de la Sagrera (Carrer de Berenguer de Palou, 64-66, 08027 Barcelona) en un acte que comptarà amb la intervenció de:

  • Abidin Bucharaya, delegat del Frente Polisario a Catalunya.
  • Carme Gual, directora de l’ACCD.
  • Toni Guirao, president de la Federació ACAPS.
  • Simonetta Costanzo, presidenta de Novact.

En el mateix acte serà la taula rodona “Viure sota l’ocupació, la vulneració de drets humans i la resistència del poble sahrauí” amb la participació d’activistes sahrauís en la diàspora i en els Territoris Ocupats i la nostra companya Nora Miralles, investigadora de l’Observatori de Drets Humans i Empreses a la Mediterrània (ODHE). Modera, Lina González, de Novact.

Confirma la teva assistència a través d’aquest formulari: https://forms.gle/7oTiCCfJUK4zCmNt7

Time

(Dimarts) 5:30 pm - 7:30 pm

Location

La Torre de la Sagrera

Carrer de Berenguer de Palou, 64-66, 08027

X